GREMO V HRIBE

PLANINSKI DOM NA KRIMU

18.06.2011

image.png

PROGRAM DOGODKOV

Lokacije in termini: Čivkajo jih že vrabci. Če jih še niste povsem integrirali v svoje možgančke ali jih zabeležili v koledarčkih, si jih lahko ogledate tukaj.

Dnevni program: Na cilju vas dobrovoljne in malce zadihane pričakujemo že ob 8. uri zjutraj. Skupaj se bomo družili in veselili vse tja do 18. ure, vmes kaj dobrega pojedli, popili, se pomerili v družabnih nagradnih igrah, zaplesali in spoznali številne nove obraze, ki jih druži isti interes – aktivno preživljanje prostega časa na gorskem zraku.

Animacije:

  • Zlatorogov mikrofon – igra dvojic, v kateri do izraza pridejo vaša spretnost in hitrost, spet drugi pa boste preverjali svoje pljučno kapaciteto
  • Vlečenje vrvi – starodavna družabna igra, ki jo zagotovo že vsi poznate. Med seboj se bodo pomerile posamezne ekipe.
  • Zabijanje žeblja – kdo v tnalo z drobnim kladivcem najhitreje zabije mogočen žebelj?
  • Skakanje v žakljih – za hip se bomo prelevili v zajce in v žakljih odskakljali do cilja – kdo bo prvi?
  • Ciljanje na gol – brez nogometa seveda ne gre!
  • ... in še mnoooogo teh!

Animacije bo vodil izkušeni moderator Gregor; pomagal mu bo Andrej, za katerega pravijo, da odlično poje. Le pocukajte ga za rokav in morda se o tem tudi skupaj prepričamo! Letos se je animacijski ekipi pridružil še Peter, ki ga prav tako kot Gregorja in Andreja odlikuje vrsta najprijetnejših značajskih lastnosti. Moški Zlatorogov trio je pač najboljši!

Vse družabne igre so hkrati tudi nagradne igre. Pivovarna Laško nas bo razvajala s svojimi praktičnim darilci in darili. 

V primeru slabega vremena druženje zaključimo predčasno.

image.png


V primeru slabega vremena druženje zaključimo predčasno.

rajdbicikelpzshribi.netpdp